whatsapp

Informatie over verzenden en betalen

Verzending & bezorging

Doordat wij niet met transportbedrijven werken, maar al onze producten zelf met eigen vervoer bezorgen, is het altijd mogelijk hier goede afspraken over te maken. Ons persoonlijke contact met onze klanten staat hierbij voorop!

Wanneer uw bestelde artikel(en) klaar zijn voor bezorging nemen we telefonisch contact met u op om in overleg een dag en tijdstip voor de levering af te spreken. Ook kunnen we u, wanneer u dat wilt, een half uur van tevoren nog even bellen, zodat u precies weet wanneer u ons kunt verwachten.

Nederland & België

Wij kunnen uw bestelling zowel in heel Nederland als in heel België leveren!

De verzendkosten voor bestellingen met een bedrag tot € 350,00 (inclusief btw) bedragen slechts € 25,00 inclusief btw. Bestellingen met een totaalbedrag boven de € 350,00 worden zelfs helemaal gratis verzonden. Hierbij geldt een uitzondering voor levering op een van de Waddeneilanden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de bijbehorende bezorgkosten die hiervoor van toepassing zijn.

Veel van onze producten kunnen we, als u daar zelf niet toe in de gelegenheid bent, ook voor u monteren. Mail of bel ons gerust vrijblijvend om te informeren naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Betaling

U kunt bij ons zelf kiezen op welke manier u wilt betalen: dit mag vooraf, door middel van een overschrijving via bank, iDEAL of Bancontact. Maar het mag ook contant of per pin, wanneer wij het product bij u komen leveren of wanneer u dit bij ons komt afhalen. Houd u er bij contante betaling wel rekening mee dat wij geen biljetten van € 200,00 en € 500,00 kunnen accepteren.

Alleen bij speciaal op maat gemaakte matrassen of boxsprings vragen we een kleine aanbetaling.

De kosten voor kleinere producten die per post worden verstuurd, zoals de peutermatrassen, dienen wel vooraf te worden voldaan. Deze verzenden wij via Post.nl.