whatsapp

Pino halfhoogslaper met glijbaan - 90x200 - Wit

check Uit voorraad leverbaar
check Variant in showroom
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
PIHSGB14 Pino halfhoogslaper met glijbaan Wit
Meer info
€ 482,00 € 399,00

Halfhoogslaper Pino met glijbaan in wit

Deze mooie en stevige halfhoogslaper is gemaakt van massief grenen, dus van prima kwaliteit. Voor veel speelplezier is hij voorzien van een echte glijbaan!


Halfhoogslaper      van € 482,00      nu voor € 399,00

De bovengenoemde prijs is inclusief bedbodem.

We kunnen u een bijpassende veiligheidsset, een ophangplankje en leuke speeltenten/-gordijnen in diverse thema's aanbieden: Brandweer, Circus Clown, Pink Flower, Bella, Domino, Piraat, Space, Fire Truck, Caribian Pirate, Princess Sophie, Police, Pet Shop, Space Shuttle en Dino.

  • veiligheidsset               nu voor € 40,00
  • ophangplankje             nu voor € 40,00
  • set speelgordijnen     nu voor € 60,00

De halfhoogslaper is ook leverbaar in een uitvoering zonder glijbaan. Beide modellen kunnen we u aanbieden in de kleuren wit, grijs en grenen (naturel) (zie elders op onze website).

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Halfhoogslaper Pino met glijbaan in wit 

Deze leuke en stabiele halfhoogslaper moet u gezien hebben: hij is voorzien van een echte glijbaan! Het bed is gemaakt van stevig, massief grenen, dus van absolute topkwaliteit.


Halfhoogslaper        van € 482,00        nu voor € 399,00

De halfhoogslaper wordt geleverd inclusief bedbodem. Een bijpassend matras is niet inbegrepen, maar kunt u natuurlijk wel bij ons bestellen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

We kunnen u dit bed aanbieden in de kleuren wit, grijs en grenen (naturel). Bovendien is er een uitvoering zonder glijbaan verkrijgbaar (zie elders op deze website).

Afmetingen:
208 cm lang x 103 cm breed x 113 cm hoog

De bijbehorende stevige, rechte trap kunt u zowel links als rechts monteren. De halfhoogslaper is overal voorzien van afgeronde hoeken en uitvalbeveiliging. Voor extra veiligheid kunnen we u een veiligheidsset, bestaande uit twee beugels en anti-slipstrips, aanbieden.

Ook kunt u een ophangplankje bijbestellen, dat aan de rand van het bed kan worden bevestigd.

Veiligheidsset        nu voor € 40,00
Ophangplankje     nu voor € 40,00


Om de halfhoogslaper helemaal compleet te maken, zijn leuke, bijpassende speeltenten verkrijgbaar. U kunt hierbij kiezen uit de thema's:

Brandweer  /  Circus Clown

Pink Flower  /  Bella  /  Domino

Piraat  /  Space  /  Fire Truck

Caribian Pirate  /  Princess Sophie  /  Police

Pet Shop  /  Space Shuttle  /  Dino

Speelgordijnenset nu voor € 60,00


Elders op onze website kunt u de vier nieuwe thema's (Astro, Princess, Birdy en Spring) vinden, waarin niet alleen speelgordijnen kunnen worden geleverd, maar ook nog diverse andere leuke accessoires.


U kunt de halfhoogslaper zelf monteren of dit aan onze monteurs overlaten. Informeer vrijblijvend naar de bijbehorende kosten.


We hebben een gedeelte van de Pino-collectie in onze showroom staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek! Maakt u hiervoor eerst even een afspraak.

Extra informatie

EAN 5420070207423
Merk Vipack
Afmetingen 90x200
Kleur wit
Jongen / meisje Bed voor jongens, Bed voor meisjes
Voorraad status Uit voorraad leverbaar