whatsapp

Klantenservice

Retouren

Voldoet uw bestelling overhoopt niet aan uw wensen dan kunt u deze binnen 14 dagen retouren. Neem via e-mail of telefonisch contact op voordat u een bestelling retour stuurt. 

Bij het retouren is de verzending voor uw rekening en risico. We raden aan om te kiezen voor een verzekerde verzending. De verzendkosten voor retouren is afhankelijk van het gewicht en afmeting van de bestelling. 

Sommige producten kunt u niet retouren. Dit zijn producten die op maat voor u gemaakt zijn of zakelijke bestellingen die speciaal voor u besteld zijn.

Wanneer u bij ons een boxspring aanschaft word deze speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen in welke kleur en afmeting u de boxspring laat fabriceren. Deze boxspring kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Wilt u een boxspring voor uitlevering toch annuleren dan zullen wij hiervoor contact opnemen met onze producent. Voor het annuleren van een boxspring zijn wij genoodzaakt €50,- in rekening te brengen.

 

Klachten

We betreuren het dat u niet teveden bent en willen dit graag alsnog naar tevredenheid met u oplossen. Stuur uw klacht bij voorkeur via e-mail naar ons toe. We reageren binnen 7 werkdagen op uw klacht. Als het onverhoopt niet lukt om binnen 7 werkdagen met een oplossing te komen brengen wij u op de hoogte van de voortgang.  

 

Contact

Tel: 0416 77 86 88
Tel: 06 31 22 91 30
email: info@eurobedden.nl

 

Kvk: 70478597
Btw nummer: NL 858335438 B01